Intră în cont
Cont nou
un loc de munca
pentru fiecare!
Caută JOB
Caută CV
Ro Ru En

Locuri de muncă în Austria

27.06.2014
Prezentare generală

Tip contract:Cu norma intreaga
Numar posturi:4
Tara: Elveția si Austria
Nivel cariera:Necalificat
Salariul:1100-1250 (EUR)
Beneficii:Asigurare, Cazare, Masa, Transport
Data expirarii:27-07-2014
Aplicati la acest loc de munca

Descriere loc de muncă
SELECTAM PERSONAL VORBITOR DE LIMBA ROMANA SI RUSA IN DOMENIUL HOTELIER
incepand din data de 01/07/2014 In Locatiile:

Locurile disponibile:
2 cameriste (menaj hotelier)

2 Barbati pentru intretinere generala


ASTEPTAM CV-URILE DUMNEAVOASTRA PE ADRESA: lavoro@recrutari.org Tel: 0039/339/4031049


Beneficii Oferite Se ofera: Salriu 1050 - 1200 lunar - contract de munca care respecta legile muncii si drepturile muncitorului a statului ITALIAN – Asigurari de sanatate INPS si INAIL – cazare si masa
RESPONSABILITATI / BENEFICII: Agentia noastra desfasoara cu succes programe de munca in domeniul HOTELIER-RESTAURANTE in majoritatea tarilor din Europa. Agentia noastra ofera locuri de munca in domeniul turistic persoanelor interesate chiar daca nu au calificare. Insa, se cere un grad minim de experienta si cunoasterea limbii engleze.
CANDIDATUL IDEAL: La acest program pot aplica persoanele care: nu au cazier judiciar; • sunt clinic sanatoase atat fizic cat si psihic; este necesar un minim de experienta. • nu este obligatoriu sa aveti calificare, dar constituie avantaj. Cerinte Cerinte – Persoane responsabile cu cazierul judiciar impecabil, persoane predispuse la efort mintal si fizic avand de intampinat 6 luni de munca intensa, No alcool!!! Beneficii Oferite Contractele vor avea o durata de 6 luni cu posibilitate de prelungire, cazarea in incinta locde munca in camera cu mica bucatarie si servicii sanitare. Transportul este asigurat de catre angajator.
27.06.2014
Feedback
Primește cele mai recente posturi vacante pe e-mail.
Feedback