Intră în cont
Cont nou
un loc de munca
pentru fiecare!
Caută JOB
Caută CV
RoRuEn

25 octombrie 2017

Târgul de Cariere revine la Chișinău cu cele mai bune locuri de muncă vacante

O nouă ediție a Târgului de Cariere va avea loc la Chișinău în perioada 31 octombrie – 01 noiembrie 2017. Cei care sunt în căutarea celui mai bun loc de muncă sunt așteptați la Palatul Național "Nicolae Sulac" între orele 10:00 – 17:00. În cadrul târgului vor fi expuse circa 2.000 de posturi disponibile în peste 50 de companii naționale și internaționale.

La eveniment sunt așteptați aproximativ 4.000 de candidați. Interviurile de angajare vor fi organizate pe loc, iar cei prezenți la târg vor beneficia și de consiliere în carieră.

De asemenea, specialiștii în recrutare vă vor oferi cele mai bune sfaturi privind completarea unui CV, veți fi provocați la #speedchallenge și veți avea ocazia să participați la workshopuri cu subiecte interesante legate de autocunoaștere și dezvoltare profesională.

Mai multe informații despre Târgul de Cariere din Chișinău găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/1288288924633255/?ref=br_rs

Partajează articolul

VIORICA URSACHI
Cel mai frumos lucru în activitatea pe care o am este să scriu despre oameni! Am cunoscut oameni cu povești de viață impresionante, iar când scriu despre curaj, ambiție și succes îmi iau doze triple de mândrie. Cred că libertatea este cheia succesului, atunci când oamenii sunt lăsați să facă ceea ce vor, se întâmplă lucruri minunate.

Cele mai bune articole direct în inbox-ul Tău

Comentează:

Nu pierde
cele mai bune sfaturi și idei pentru cariera TA

Va-ti abonat cu succes!

Câmpuri obligatorii!

Emailul nu este valid!

DVS sunte-ti deja abonat!

Feedback
Primește cele mai recente posturi vacante pe e-mail.